Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/unimop.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Innovatief

Z

Kwalitatief

Hygiënisch

HACCP schoonmaak

Door rekening te houden met HACCP kleuren tijdens de schoonmaak, kan kruisbesmetting op een efficiënte manier worden tegengegaan. Bij Unimop vindt u handige producten in de juiste kleuren codering om dit te kunnen realiseren. Wereldwijd richten wij ons op hygiënisch bostelwerk en wij staan dan ook zeer bekend om innovatieve en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten en -systemen. Wij worden ook graag uw partner op het gebied van professionele schoonmaakmaterialen.

Producten voor het navolgen van HACCP kleuren tijdens de schoonmaak

Bij Unimop kunt u terecht voor producten waarmee u de HACCP kleuren tijdens de schoonmaak gemakkelijk na kunt volgen. Het productieproces wordt bij HACCP nagelopen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Dit gaat om microbiologische gevaren, chemische gevaren en fysische gevaren. Door te werken met kleurcodering kunnen deze gevaren worden tegengegaan. Ruimtes worden ingedeeld in zogeheten ‘Colour Coded Cleaning Zones’. Het is de bedoeling om de daarbij horende schoonmaakartikelen te gebruiken. Een rode bezem wordt dus alleen gebruikt in de rode ruimte. Volgens de HACCP normen zijn er al verschillende kleuren vastgesteld. Unimop voegt daar nog twee HACCP kleuren aan toe voor de schoonmaak. Zo geven wij de kleur oranje aan hittebestendige producten en de kleur blauw aan producten voor metaaldetectie.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u graag meer weten over HACCP kleuren voor de schoonmaak en de producten die we hiervoor bieden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij stellen onze partners namelijk altijd centraal en zijn hen zo goed mogelijk van dienst. Dit doen we door altijd naar de behoeften van onze partners te luisteren en hen producten van de beste kwaliteit te bieden. Hierin zijn flexibiliteit en directe communicatie voor ons erg belangrijk. Wij worden ook graag uw partner! Voor meer informatie over onze producten en dienstverlening kunt u dan ook contact met ons opnemen door te bellen naar + 31 (0) 164 612 763 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op