Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/unimop.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Innovatief

Z

Kwalitatief

Hygiënisch

Mopwagen

Bij Unimop kunt u terecht voor een mopwagen van uitstekende kwaliteit. Wij streven namelijk altijd naar de beste kwaliteit voor onze producten, doordat wij ons mede verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat bij de klant. Daarnaast houden wij altijd rekening met het milieu; onze producten zijn namelijk bijna allemaal 100% recyclebaar.

Unimop: voor een mopwagen van uitstekende kwaliteit

Bij Unimop kunt u terecht voor een mopwagen van uitstekende kwaliteit. Wij zetten onze partners centraal en zijn hen zo goed mogelijk van dienst door te luisteren naar hun behoeftes. Daarom bieden wij ook verschillende mopwagens. Zo bieden wij bijvoorbeeld de TWICE, een mopwagen met een dubbele emmer en een wringer. Deze emmers zijn los van elkaar te legen met speciale pluggen. U kunt ook kiezen voor FRED, één van de meest gebruikte rolemmersystemen die er is. Dit is niet voor niets; het is een erg sterk, gebruiksvriendelijk en handig systeem.

Andere schoonmaakartikelen

Natuurlijk kunt u bij ons niet alleen terecht voor een mopwagen naar keuze. Wij bieden namelijk nog veel meer innovatieve en kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten en -systemen, zoals materiaalwagens en hygiëne borstels. Wij worden ook graag uw partner op het gebied van professionele schoonmaakmaterialen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar + 31 (0) 164 612 763 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op