Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/unimop.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Innovatief

Z

Kwalitatief

Hygiënisch

Professioneel schoonmaakmateriaal

Voor professioneel schoonmaakmateriaal bent u aan het juiste adres bij Unimop. Wij zijn graag uw partner voor kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten en -systemen. Wereldwijd staan we bekend om onze uitzonderlijke kwaliteit en service. Wij stellen onze partners centraal en luisteren altijd naar hun behoeften. Op deze manier kunnen wij onze partners zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij zijn ook graag uw partner in professionele schoonmaakmaterialen!

Professionele schoonmaakmaterialen van Unimop

Wij streven altijd naar de beste kwaliteit voor onze professionele schoonmaakmaterialen. Hierbij houden we ook altijd rekening met het milieu; onze producten zijn namelijk bijna allemaal 100% recyclebaar. U kunt bij ons terecht voor professioneel schoonmaakmateriaal in de breedste zin van het woord. Zo staan wij wereldwijd bekend om onze hygiëne borstels. Onze Hyline Borstels voldoen namelijk aan het HACCP-concept en aan alle EC/EU wet- en regelgevingen die worden gesteld aan het gebruik van schoonmaakmaterialen binnen de voedselindustrie. Wilt u graag onze kwalitatief hoogwaardige borstels uitproberen? Dan kunt u een demonstratiekoffer aanvragen.

Professioneel schoonmaakmateriaal en materiaalwagens

Naast onze kwalitatief hoogwaardige borstels, vindt u bij ons ook ander professioneel schoonmaakmateriaal. Zo hebben we onder andere microvezelproducten, glazenwas benodigdheden, containers, emmers en vlakmopsystemen. Ook bieden wij u verschillende soorten materiaalwagens aan. Als u dus op zoek bent naar professionele schoonmaakmaterialen, dan moet u bij Unimop zijn. U kunt contact met ons opnemen voor het aanschaffen van ons professioneel schoonmaakmateriaal door te bellen naar + 31 (0) 164 612 763 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op