Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/unimop.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Innovatief

Z

Kwalitatief

Hygiënisch

Rolemmercombinatie

Bij Unimop kunt u terecht als u een nieuwe rolemmercombinatie nodig heeft. Wij bieden diverse rolemmercombinaties in verschillende uitvoeringen en gemaakt van diverse materialen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • VEGA of AGRA rolemmercombinatie: uit te breiden met een TOP-DOWN systeem.
  • FRED: één van de meest gebruikte systemen op het gebied van kunststof rolemmercombinaties. Het is een handig, sterk en gebruiksvriendelijk systeem dat verkrijgbaar is in twee formaten.
  • TWICE: een rolemmersysteem met een wringer en dubbele emmer. Beide emmers zijn apart van elkaar te legen met speciale pluggen en daarnaast is de rolemmer stapelbaar.

Contact met ons opnemen

Heeft u interesse in een rolemmercombinatie van Unimop? Of wilt u graag ook meer weten over onze werkwagens en onze hygiënische borstels? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij streven er altijd naar om onze partners producten van de beste kwaliteit te bieden, zodat u er lang mee vooruit kan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar + 31 (0) 164 612 763 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op