Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/unimop.com/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Innovatief

Z

Kwalitatief

Hygiënisch

Vloermop professioneel

Heeft u een vloermop nodig voor professioneel gebruik? Dan gaat u natuurlijk naar Unimop. Bij ons kunt u namelijk terecht voor veel verschillende kwalitatief hoogwaardige en innovatieve schoonmaakproducten en -systemen. Wij worden ook graag uw partner voor al uw professionele schoonmaakmaterialen!

Een vloermop voor professioneel gebruik

Als u een vloermop voor professioneel gebruik nodig heeft, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij bieden u veel verschillende soorten vloermoppen van uitstekende kwaliteit. Zo bieden we u onder andere de volgende vloermoppen voor professioneel gebruik:

  • SPEEDY: met een vlakke kunststof basis om de oppervlakte met schoonmaken te vergroten en op deze manier tijd te besparen. Een gebruiksvriendelijk en hygiënisch systeem;
  • UNILAV: voor nat moppen en het desinfecteren van kleine oppervlakten die middelmatig vervuild zijn;
  • VELCRO: ideaal voor het schoonmaken van hoekjes;
  • UNIKO: een ergonomisch systeem, er hoeft namelijk niet gebukt te worden tijdens het schoonmaken met de UNIKO vloermop.

Klantgerichte service

Natuurlijk streven wij altijd naar de beste kwaliteit voor onze producten. Wij voelen ons namelijk medeverantwoordelijk voor het eindresultaat bij de klant. Als wij ook uw partner in professionele schoonmaakmaterialen mogen worden, dan luisteren wij naar uw behoeften om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij zetten onze partners altijd centraal. Heeft u dus interesse in een professioneel schoonmaaksysteem zoals een vloermop? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar + 31 (0) 164 612 763 of door ons contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op